ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ....

δείτε το: http://www.xblog.gr/?p=6886


Αφού πρώτα διαβάσετε το link, σας έχω μερικά σχόλια:
1. "Αύξησις του αριθμού των κατ’ έτος διοριζομένων Θεολόγων προκειμένου να καλυφθή η αδιοριστία 4.000 και πλέον πτυχιούχων Θεολογίας"
Και που να τους βάλουμε Πανμακάριστε; Δεν εχουμε θέσεις. Αλλά τι βλέπω! Έχετε έτοιμη τη λύση...
2. "Αύξησις των ωρών διδασκαλίας του μαθήματος των Θρησκευτικών εις την Δευτεροβάθμιον, Γενικήν, Τεχνικήν καί Έπαγγελματικήν Έκπαίδευσιν."
Γι' αυτό σας λέω. Η εκκλησία φροντίζει για όλα! Ειδικά όταν σκέφτομαι τον Θεολόγο που θα διδάσκει σε τμήματα ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, φανοποιών και άλλων γκαραζιέριδων... Ούτε ψύλλος στον κόρφο του!
3. "Αξιοποίησις Θεολόγων εις τον Θρησκευτικόν Τουρισμόν"
Τους θεολόγους στον Θρησκευτικό τουρισμό Παναγιομακαριώτατε πως σκέφτεστε να τους αξιοποιήσετε; Ως εκθέματα; (κι εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα εξαιρετικό δείγμα Θεολόγου του 19ου αιώνος...)
4. "Διορισμός 100 Θεολόγων εις το ποιμαντικόν έργον της Εκκλησίας"
Πείτε μου Υπερπανοσιοιερότατε, η γνώση φλογέρας και χρήσης γκλίτσας είναι απαραίτητη για την υλοποίηση του ποιμαντικού έργου;
5. "Διορισμός Θεολόγων ως ξεναγών Μουσείων ή Εκθέσεων Βυζαντινών ή Μεταβυζαντινών Κειμηλίων."
Hellooo!!!, βυζάντιο και μεταβυζαντινή επόχή δεν ήταν μόνο η εκκλησίαααα!!! Τί γνώσεις αρχαιολογίας και πολιτισμού έχει ένας Θεολόγος;

Και τώρα το σοβαρό: "Προς τούτοις, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος απεφάσισεν όπως και αύθις έκφραση την παγίαν θέσιν Αυτής περί της υποχρεωτικής διδασκαλίας του μαθήματος των Θρησκευτικών διά τους Χριστιανούς Ορθοδόξους μαθητάς, ως και το Σύνταγμα ορίζει, και παρακάλεση υμάς όπως αγαθυνόμενος αποστείλητε σχετικήν διευκρινιστικήν Έγκύκλιον."
Θεέ μου!!! Αν δεν έχετε καταλάβει, πίσω από όλη την σουραλιστική κωμωδία της παραγράφου αυτής, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ζητάει να δηλώσουν το θρήσκευμα όλοι οι μαθητές (γιατί πως αλλιώς θα διαπιστωθεί ποιοί είναι ΧΟ). Μια χαρά!

Και καλά, ο Πανοσιομακαριώτατος την δουλειά του κάνει, ο Σπηλιωτόπουλος να δω τι θα κάνει;

ΥΓ Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω: Δεν μπορέι καθένας να πιστεύει ότι θέλει χωρίς να δημιουργεί μονίμως προβλήματα;

Σχόλια

  1. Κάτι τέτοιοι αντίχριστοι σαν εσένα έχουν καταστρέψει το Έθνος ημών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος θα μου εξηγήσει γιατί ενώ η εκκλησία δεν φορολογείται, το Ελληνικό κράτος πληρώνει (αιμορραγεί δηλαδή), τους παπάδες και τους λοιπούς;;;;;;

    ---------------------------------------
    υ.γ. : καλώς ήρθες στη σφαίρα των blogs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις